Hogyan védjük meg a vállalkozásodat a munkavédelmi katasztrófától?

Közel egy évtizede működő családi vállalkozásként több száz, a Tiédhez hasonló cég köré vontunk áthatolhatatlan munkavédelmi „védőpajzsot”, elősegítve a jogszerű működést, amellyel megóvtuk őket a szigorú hatósági ellenőrzések negatív következményeitől.

A teljes körű védelem a hitvallásunk: úgy vigyázunk a cégedre, mintha a sajátunk lenne.

Ennek köszönhetően a mi ügyfeleink nem elmarasztalást (bírság határozatot), hanem dicséretet szoktak kapni a hatóságoktól az ellenőrzések után.

Többet akarok tudni

Nem könnyű vállalkozni

Cégvezetőként óriási nyomás és felelősség van rajtad, hiszen folyamatosan figyelned kell a jogszabályi változásokra, hatósági előírásokra, ha nem akarod bajba sodorni magadat és a vállalkozásodat.

Még nagyobb felelősség, hogy egy rossz döntés vagy figyelmetlenség miatt a munkatársaid egzisztenciája is veszélybe kerülhet.

Mindenesetre nem fog vigasztalni téged, ha egyszer pont rád irányul a reflektorfény és a feltárt szabálytalanságok miatti bírságok esetleg csődbe viszik a teljes vállalkozásod.

A lényeg, hogy ez a te cégeddel is megtörténhet.

 

Tökéletesen felkészülten és nyugodt lelkiismerettel állnál egy alapos munkavédelmi ellenőrzés elé?  Vajon nálad minden „papír” rendben van?  

Vagy van benned kétely és rögtön eszedbe jutott két-három dolog, ami talán nem pont úgy működik, ahogy a „nagy könyvben” meg van írva? 

Miért MI? Ha a 3-P Labour Shield védelmét élvezed, akkor…

 • Soha többé nem kell egyedül részt venned a hatósági ellenőrzéseken.
 • Nem kell hetente nézegetned a jogszabályokat változások után kutatva, mert ezt a munkát elvégezzük helyetted.
 • Nem kell külön embert felvenned a céghez, aki ezzel foglalkozik, mert olcsóbban és szakszerűbben elvégezzük a feladatát.
 • Felkészítjük a cégedet a munkavédelmi vészhelyzetekre is, amikor úgy érzed, hogy az „egész világ ellened” van.
 • Mosolyogva nézel szembe a legalaposabb ellenőrzésekkel is, mert naprakész, precíz munkavédelmi dokumentációval fogsz rendelkezni, amelyre még a hatóság is csak elismeréssel fog tekinteni.
 • 1

Mit nyersz mégazzal, hogy levesszük a válladról a munkavédelmi előírásoknak való megfelelés terhét?

 • Időt, amelyet eddig paragrafusok böngészésével töltöttél, most a céged vezetésére és fejlesztésére fordíthatod.
 • Pénzt, amit hiányos munkavédelmi felkészültség esetén bírság formájában kellene kifizetned.
 • Nyugodt álmokat, mert a vállalkozásod köré húzott védőburok biztonságát élvezheted, amíg a partnerünk vagy.
 • 1

Akár

0 millió Ft
bírság összege
0 %
veszteségvédelem
0 millió Ft
nyerhető pályázati pénzek

Miben tudunk segíteni?360 fokos munkavédelmi biztonság

Munkavédelmi Audit

Kapsz tőlünk egy baráti (és alapos) munkavédelmi auditot, hogy az éles ellenőrzésen simán átmenj és nyugodtan alhass. Alaposan átvilágítjuk a cégedet, beazonosítunk minden potenciális veszélyforrást és a „kockázatértékelés” mellett segítünk bevezetni a szükséges megelőző intézkedéseket. Mindezt pedig precízen dokumentáljuk, hogy a hatóság előtt is igazolhasd magad.

Az egészség nem játék

Felkészítjük a cégedet a váratlan munkaegészségügyi vészhelyzetek kezelésére, hogy ne ess pánikba baj esetén. A munkatársaid egészségének megőrzése fontos. Ezért segítünk a munkaköri alkalmassági vizsgálatok rendjének kialakításában, elsősegély-tanfolyamokon képezzük ki a kijelölt munkahelyi elsősegélynyújtó kollégákat az egészségügyi vészhelyzetek kezelésére, de akkor is ott leszünk, ha be kell jelenteni és ki kell vizsgálni egy munkabalesetet.

Munkavédelmi oktatás

Levesszük a válladról a kötelező munkavédelmi oktatás szervezésének terhét és alaposan kiképezzük a munkatársaidat. A munkavédelmi törvény nem éppen könnyed esti olvasmány, viszont nélkülözhetetlen a betartása és kötelező az ismerete – nemcsak neked, hanem a munkatársaidnak is. Éppen ezért kimegyünk hozzátok, gyorsan és hatékonyan átadjuk nektek a legfontosabb tudnivalókat a munkavédelemről.

Ne játssz a tűzzel

Tűzvédelmi szabályzat és oktatás Segítünk elkerülni a pánikot, a sérüléseket, vagyonvesztést (és a súlyos bírságot), ha tűz ütne ki az irodádban vagy a telephelyeden. Az már rég rossz, ha akkor keresgéled a fiókban a kiürítési tervet, amikor már lángokban áll az épület. Ezért nemcsak összeállítunk neked egy profi és minden jogszabályi előírásnak megfelelő tűzvédelmi szabályzatot, hanem kiképezzük a munkatársaidat az égető vészhelyzetek profi kezelésére is, amíg a tűzoltóság megérkezik hozzád.

Védőeszközök

Védd meg beosztottjaidat a munkahelyi balesetektől, egészségkárosodásoktól, gondoskodj róla, hogy biztonságos és egészséges környezetben dolgozhassanak. Betartasz minden munkavédelmi előírást? Tisztában vagy vele, milyen veszélyeket és egészségügyi kockázatokat hordoznak a cégeden belüli munkakörök? Gondoskodsz a munkatársaid védelméről? Kiértékeljük, dokumentáljuk és bevezetjük a szükséges védelmet (sőt, még a munkatársaidat is kiképezzük a védőeszközök használatára).

Erintésvédelem

A 21. századi irodák és telephelyek működése elképzelhetetlen elektromosság nélkül – mi abban segítünk, ne legyen megrázó élmény nálad dolgozni. Belegondoltál már, hogy mennyi elektromos eszköz, készülék van az irodádban és hány kilométernyi vezeték fut a falakban? Ezek mind potenciális veszélyforrások, amelyek ”rázós” munkavédelmi helyzetekhez (és bírságokhoz) vezethetnek. Segítünk, hogy ne kerülj bajba.

Teljes körűbírsággarancia

Minden általunk készített munkavédelmi dokumentációra és intézkedési tervre 100%-os bírsággaranciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha az általunk kidolgozott védelmi rendszer bevezetése ellenére a cégedet mégis megbírságolná a hatóság, akkor a hiányosságért fizetendő büntetést teljes egészében átvállaljuk tőled. Biztonságban tudhatod vállalkozásodat! Komolyan gondoljuk, hogy a teljes körű védelem a vesszőparipánk és úgy vigyázunk a cégedre, mintha a sajátunk lenne.

Akik már ránk bízták a cégük védelmét

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Adatkezelési tájékoztató