Hogyan védjük meg a vállalkozásodat a munkaügyi katasztrófától?

Közel egy évtizede működő családi vállalkozásként több száz, a Tiédhez hasonló cég köré vontunk áthatolhatatlan munkaügyi „védőpajzsot”, elősegítve a jogszerű működést, amellyel megóvtuk őket a szigorú hatósági ellenőrzések negatív következményeitől.

A teljes körű védelem a hitvallásunk: úgy vigyázunk a cégedre, mintha a sajátunk lenne.

Ennek köszönhetően a mi ügyfeleink nem elmarasztalást (bírság, határozatot), hanem dicséretet szoktak kapni a hatóságoktól az ellenőrzések után.

Többet akarok tudni

Nem könnyű vállalkozni

Cégvezetőként óriási nyomás és felelősség van rajtad, hiszen folyamatosan figyelned kell a jogszabályi változásokra, hatósági előírásokra, adózási szabályokra, ha nem akarod bajba sodorni magadat és a vállalkozásodat.

Még nagyobb felelősség, hogy egy rossz döntés vagy figyelmetlenség miatt a munkatársaid egzisztenciája is veszélybe kerülhet.

Mindenesetre nem fog vigasztalni téged, ha egyszer pont rád irányul a reflektorfény és a feltárt szabálytalanságok miatti bírságok esetleg csődbe viszik a teljes vállalkozásod.

A lényeg, hogy ez a te cégeddel is megtörténhet.

 

Tökéletesen felkészülten és nyugodt lelkiismerettel állnál egy alapos munkaügyi ellenőrzés elé?  Vajon nálad minden „papír” rendben van?  

Vagy van benned kétely és rögtön eszedbe jutott két-három dolog, ami talán nem pont úgy működik, ahogy a „nagy könyvben” meg van írva? 

Miért MI? Ha a 3-P Labour Shield védelmét élvezed, akkor…

 • Soha többé nem kell egyedül részt venned a hatósági ellenőrzéseken.
 • Nem kell hetente nézegetned a jogszabályokat változások után kutatva, mert ezt a munkát elvégezzük helyetted.
 • Nem kell külön embert felvenned a céghez, aki ezzel foglalkozik, mert olcsóbban és szakszerűbben elvégezzük a feladatát.
 • Felkészítjük a cégedet a munkaügyi vészhelyzetekre is, amikor úgy érzed, hogy az „egész világ ellened” van.
 • Mosolyogva nézel szembe a legalaposabb ellenőrzésekkel is, mert naprakész, precíz munkaügyi dokumentációval fogsz rendelkezni, amelyre még a hatóság is csak elismeréssel fog tekinteni.
 • 1

Mit nyersz még azzal, hogy levesszük a válladról a munkaügyi előírásoknak való megfelelés terhét?

 • Időt, amelyet eddig paragrafusok böngészésével töltöttél, most a céged vezetésére és fejlesztésére fordíthatod.
 • Pénzt, amit hiányos munkaügyi felkészültség esetén bírság formájában kellene kifizetned.
 • Nyugodt álmokat, mert a vállalkozásod köré húzott védőburok biztonságát élvezheted, amíg a partnerünk vagy.
 • 1

Akár

0 millió Ft
bírság összege
0 %
veszteségvédelem
0 millió Ft
nyerhető pályázati pénzek

Miben tudunk segíteni?360 fokos vállalkozásvédelem

Munkaügyi audit

Kapsz tőlünk egy baráti (és alapos) munkaügyi auditot, hogy az éles ellenőrzésen simán átmenj és nyugodtan alhass. Beleássuk magunkat a céges papírjaidba és személyes konzultáción átbeszéljük, hogy hol találtunk „gyenge pontokat” és ezeken hogyan tudsz változtatni. Ezt úgy képzeld el, mintha egy mindenre kiterjedő munkaügyi ellenőrzésen menne át a céged, viszont a feltárt hiányosságok után nem bírságot kapsz, hanem százszázalékos és életszerű megoldásokat a kezedbe.

Rendbe tesszük a papírjaidat

A munkaszerződés fontos, de sokkal több dokumentumra lesz szükséged, ha jogszerűen szeretnéd foglalkoztatni a munkatársaidat. Mindenkinek van munkaszerződése? Remek. Tisztában vagy vele, hogy a szerződésen túl számos további munkaügyi irattal kell rendelkezned, hogy jogszerűen foglalkoztasd őket? Elkészítjük neked azokat az egyedi, a vállalkozásodra, tevékenységi körödre szabott iratmintákat, amelyekkel bármilyen felmerülő munkaügyi problémát kezelhetsz.

Képviselünk a hatóság előtt

Levesszük a válladról az időigényes ellenőrzés teljes terhét, és eltökélten képviseljük az érdekeidet a hatóság előtt. Tudod, hogy milyen jogaid és kötelezettségeid vannak, amikor „beidéz” a hatóság? Azonnal tudod, hogy milyen papírokat kell magaddal vinned az ellenőrzésre? Ha biztosra akarsz menni, vagy egyszerűen csak nem akarsz a hatósági ellenőrzésekkel foglalkozni, bízd ránk az egészet. Mindent elintézünk helyetted.

Tökéletesítjük a munkarendedet

Segítünk, hogy a munkatársaid munkarendje, a munkaidő- adatainak vezetése tökéletesen megfeleljenek a törvény betűjének. Nem a Google naptáradban fogunk kutakodni, hanem biztosítani szeretnék, hogy a dolgozóid munkarendje, munkával és pihenéssel töltött ideje a munkaügyi törvényeknek megfelelően legyen kialakítva. Szaktanácsadásunkon segítünk összhangba hozni a hatósági elvárásokat a beosztottjaid munkaidő-beosztásával és a céged szabadságolási gyakorlatával.

Bérszámfejtés bírságmentesen

A bérszámfejtés az egyik legbonyolultabb, legidőigényesebb, legnagyobb precizitást igénylő területe a munkaügynek: segítünk, hogy ezen a téren is tökéletesen védve legyél. Munkatársaid be- és kiléptetése, a NAV-hoz történő be- és kijelentése, bérek és egyéb juttatások nyilvántartása és kezelése, cafetéria, járulékbevallások beküldése, fizetések kiszámolása, utalási listák összeállítása – csupa kellemes elfoglaltság, igaz? A bérszámfejtés az a területe a munkaügynek, ahol nagyon könnyű „elcsúszni egy banánhéjon”. Segítünk, hogy talpon maradj.

Elintézzük a tb-ügyeket

Megspóroljuk neked egy társadalombiztosítási ügyintéző alkalmazását és segítünk, hogy rendben legyenek a családi, egészségügyi és szociális ügyek a vállalkozásodban. A társadalombiztosítási ügyintézés külön szakma. Nem elvárható, hogy cégvezetőként ezzel is foglalkozz, viszont valakinek muszáj. Ezért elintézzük helyetted az összes tb-ügyet, legyen szó CSED-ről, GYED-ről, táppénzről, statisztikai adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítéséről, vagy keresőképtelenségi kérelmek elbírálásáról.

Teljes körűbírsággarancia

Minden általunk készített munkaügyi dokumentációra és intézkedési tervre 100%-os bírsággaranciát vállalunk.

Ez azt jelenti, hogy ha az általunk kidolgozott védelmi rendszer bevezetése ellenére a cégedet mégis megbírságolná valamelyik hatóság, akkor a hiányosságért fizetendő büntetést teljes egészében átvállaljuk tőled. Biztonságban tudhatod vállalkozásodat! Komolyan gondoljuk, hogy a teljes körű védelem a vesszőparipánk és úgy vigyázunk a cégedre, mintha a sajátunk lenne.

Akik már ránk bízták a cégük védelmét

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Adatkezelési tájékoztató